MARIE & DAVID

Ofte forbinder vi vielsen med den traditionelle danske folkekirke, eller alternativt et rådhusbryllup hvis man ikke ønsker at benytte kirken. Men der findes andre måder at holde sin vielse på. Der er begyndt at udvikle sig en trend i Danmark, hvor man personliggøre sit bryllup hele vejen igennem, og dette indebære også selve vielsen. Mange lader sig inspirere af de amerikanske bryllupper, hvor mange vielser foregår i det fri.

Til at dokumentere dagens begivenheder, havde Marie og David hyret mig som fotograf til deres bryllup, lige fra de første forberedelser og til brudevalsen blev danset.

Netop en vielse i det fri, havde Marie og David valgt til deres store dag. Med en stor privat grund beliggende med udsigt ud over Roskilde Fjord, var det et ideelt sted at gennemføre en vielse. Når solen så samtidig skinner på en smuk dansk sommerdag, kan det næsten ikke gøres meget smukkere og mere romantisk.

Så brudens far kunne føre bruden op til den ventende gom, ved den hjemmelavede blomsterport, og alle gæsterne siddende på halmballer, og med Roskilde Fjord i baggrunden. Efter vielsen stod den på reception, med bobler og kageskæring.

De mange smukke og romantiske bryllupsportrætter skød vi naturligs også i samme område.

Herefter stod den på bryllupsfest for parret og deres mange gæster i et stort telt i haven, hvor parret kunne nyde deres store dag, mens solen gik ned over fjorden.

Hele aftenen igennem var der en masse sjove og personlige indslag. Mange smukke og personlige taler, gjorde dagen uforglemmelig for brudeparret. Helt efter traditionen, sluttede dagen af med en brudevals før midnat. Hvorefter parret kunne feste videre med de feststemte bryllupsgæster.

Alt i alt blev det en smuk og dejlig dag for brudeparret og alle deres gæster.

 

Her er Marie og Davids reaktioner på bryllupsbillederne:

”Tusind tak for nogle fantastiske billeder. Kæmpe ros til dig, vi har fået mange kommentar på hvor god og nem en fotograf du er. Tak for billederne de er helt vildt smukke.”

Marie & David