LOVE STORY – MICHELLE & NICOLAI

Dagen begyndte i et villakvarter i Skovlunde, nemlig hjemme hos brudeparret selv. Her havde jeg fornøjelsen af at dokumentere Michelles klargøring og forberedelser til den store dag. Michelle havde besøg af 4 veninder og brudepiger samt sin mor. De hyggede sig med croissanter og champagne inden klargørelserne for alvor skulle begynde. Der ligger en hel masse fantastiske fotografiske muligheder i en bruds forberedelser, og denne dag var ingen undtagelse.

Den traditionelle kirkelige vielse foregik i Grundtvigs Kirken i København. Kirken er intet mindre end et imponerende stykke bygningsværk der tårner sig op i byen. Den lange gang op mod alteret er virkelig fantastisk, og giver en masse muligheder for at lave gode og emotionelle billeder af bruden der bliver ført til alters, og gommen der venter.

Efter vielsen gik turen for brudeparret videre i åben bil til Utterslev Mose der ligger tæt på kirken. Området består af både grønt og af vand, så med det flotte solskinsvejr kunne vi skyde nogle fantastiske smukke og romantiske bryllupsportrætter som brudeparret vil kunne nyde i mange år ud i fremtiden. Efter portrætfotograferingen gik turen for Michelle og Nicolai videre til Rungstedgaard i Nordsjælland til aftens store bryllupsfest.

 

Her er Michelle & Nicolais reaktion på bryllupsbillederne:

”Wow! Vi kan ikke stoppe med at kigge på billederne – Tak! Du har virkelig været dygtig og professionel til at være i baggrunden så gæsterne næsten ikke bemærkede at du var der. Under portrætsessionen var du behagelig og dejligt nede på jorden, så vi følte os tilpasse hele vejen igennem.”