LOVE STORY – JOSEPHINE & ALEXANDER

Josephine & Alexander havde booket mig til at forevige deres store dag, lige fra vielsen og frem til og med brudevalsen – en pakke 4.

Brudeparret som lige var flyttet fra Østerbro til Snekkersten, havde valgt den smukke Sct. Jakobs Kirke midt på Østerbro i København til deres vielse. Desværre væltede det ned med vand fra himlen på netop denne dag. Men opholdsvejr ved brudens ankomst sikrede at hun kunne komme ind i kirken uden at blive gennemblødt, og selvom der kom noget regn efter vielsen var det ikke nok til at ødelægge dagen for brudeparret.

Ved Gl. Strandvej, og med udsigt ud over Øresund, skød vi første del af portrætbillederne. Men med en ny omgang regn fra oven, måtte vi kører videre til Borupgaard i Snekkersten hvor også bryllupsfesten skulle holdes. Heldigvis rummer det smukke hotel gode muligheder for også at skyde portrætbilleder indendørs. Det blev alt i alt til en serie af helt fantastiske smukke og meget romantiske bryllupsportrætter med parret, fyldt med nærvær og intensitet.

Efter portrætfotograferingen kunne parret med alle deres gæster holde reception på hotellet, og naturligvis skulle bryllupskagen skæres for af brudeparret som traditionen byder. Herefter stod den på en helt fantastisk dejlig bryllupsfest, fyldt med gode taler og indslag til glæde for parret og alle deres gæster. Kort før midnat kunne parret danse den traditionsrige brudevals. Herefter stod den på fest til den lyse morgen.

Nu kan Josephine & Alexander nyde de mange billeder fra deres store dag til evig tid, og lade dem gå i arv til næste generation.

 

Her er Josephine & Alexanders reaktion på bryllupsbillederne:

”Mange tak for billederne – de er simpelthen blevet så gode! Vi er meget glade for at du kunne hjælpe os med at fange minderne fra vores store dag. Vi vil klart have dig i tankerne til andre store begivenheder fremover!”