LOVE STORY - CHRISTINE & LASSE

Christine & Lasse havde ønsket at få dækket hele dagen, og valgte derfor at booke mig til en pakke 4, som er fotografisk dækning fra vielsen og frem til og med brudevalsen.

Deres smukke og romantiske vielse fandt sted på Vestsjælland, nærmere betegnet i Jyderup, hvor der ligger et af Danmarks smukkeste gods – Aggersvold Gods. Godset der er blevet total renoveret på smukkeste vis, danner en helt unik ramme om en bryllupsfest. Det gjorde den også for Christine og Lasse som havde deres store dag her. Efter den rituelle vielse i Kundby Kirke, lod brudeparret sig transportere i lukket karet til Aggersvold.

I Magasinet på godset, stod den på reception og den traditionelle skæring af bryllupskagen. Vejret var en smule ustadigt denne dag, men vi benyttede opholdsvejret til et smut om i parken bag godset. Det grønne område er et fantastisk smukt sted at skyde smukke og romantiske portrætbilleder af et brudepar. Vi afsluttede portrætfotograferingen, med et stort gruppebillede på hovedbygningens store trappe om mod haven.

Herefter stod den på bryllupsfest i Stakladen med 120 bryllupsgæster. Denne smukke bygning er elegant til formålet, og med synet af de smukke gamle bjælker og højt til loftet, kan man ikke forestilles sig en mere elegant ramme om en bryllupsfest. Aften sluttede af med fest og dans med DJ Crelle ved mixerpulten, og med et besøg af rapperen Yepha, blev der sat godt gang i bryllupsfesten.

 

Her er Christine & Lasses reaktion på bryllupsbillederne:

”Vi vil gerne sige mange tak for dit flotte stykke arbejde i forbindelse med vores bryllup. Dine billeder er vidunderlige, særligt vores portrætbilleder er vi enormt glade for. Du var behagelig, usynlig og alledstedsværende hele dagen. Det var rigtig dejligt og betryggende. Vi havde en fantastisk dag med mange vidunderlige minder, som vi vil værdsætte og huske for evigt."