Levering af Billeder

Hvordan bliver billederne fra den store dag leveret?

Hvordan billederne fra den store dag skal ses og opleves er en afgørende faktor. Vi lever i en digital tidsalder, og jeg levere derfor altid jeres bryllupsbilleder som digitale og printklare filer. Overvej nøje investeringen i billeder i fysisk form. Billeder på en computerskærm kan ikke måle sig ved glæden ved synet af et smukt indrammet billede der hænger på væggen i hjemmet. Det koster lidt, men det er hele investeringen værd. I skal se på jeres billeder i mange år frem i tiden.

 

USB nøgle

Billederne bliver først og fremmest leveret på en USB nøgle. Her ligger alle de færdigbehandlede billeder i en høj opløsning i formatet JPG. Billedfilerne er her printklare filer.

Online galleri

Hvordan viser man billederne til sine gæster? Vælger i mig som jeres bryllupsfotograf, får i adgang til jeres helt eget personlige online galleri med alle de færdigbehandlede billeder fra den store dag.

Herfra kan i give jeres gæster adgang til at se billederne, og de vil være online i ét år fra modtagelsen.

Galleriet er beskyttet med et personligt password, så i selv bestemmer hvem der skal have adgang. Der er mulighed for at bestille og betale for print og indramning af billeder direkte fra online galleriet.

 

Personlig app

Til brug på smartphone og tablet modtager i jeres personlig app med bryllupsportrætterne, så har i altid billederne med på farten i jeres egen app.

App´en er en genial måde altid at have sine bryllupsportrætter med på farten. Herfra kan billederne hurtig vises frem, eller deles på de sociale medier.

 

 

 

 

Print & Indramning

Der er mulighed for at få billeder leveret i print i flere forskellige størrelser, med og uden ramme samt som lærredsprint eller opklæbet på Dibond plade. Fælles for alle løsninger, er at der udelukkende benyttes markedets bedste teknologier og materialer i fremstillingen, hvilket sikrer den højeste kvalitet. Bestilling og betaling kan foretages direkte fra det personlige online galleri.

Et billede kommer først rigtig til sin ret, når det bliver leveret i en fysisk udgave.

Hvad enten det er et almindeligt print, eller det er i en smuk ramme eller er fremstillet som et elegant lærredsprint, så er den fysiske udgave noget helt specielt.

Der kan vælges imellem sort eller hvid rammeprofil til indramningerne. Lærredsprint tilbydes på blindramme eller kan monteres i en sort eller i en sølv svæveramme.

Alle indrammede billeder leveres komplette – lige til at hænge op på væggen.