Bryllupsfotografering

Natasja & Lau - Harreskov Kirke - Den Gamle Have Frederiksdal - Aldershvile Slotsruin - Aldershvile Slotspavillon - Bryllupsfotograf København

På en dejlig og smuk sommerdag, havde Natasja & Lau valgt at give hinanden deres ja, i Harreskov Kirke i Værløse. Sommeren 2018 har været en af de bedste i mange år, og netop denne dag var ingen undtagelse. Parrats mange gæster kunne i kirken overvære det traditionsrige vielsesritual, og efterfølgende blev parret på behørig vis lykønsket af gæsterne med ris kast og sæbebobler.

Aldershvile_Slotspavillon_Slotsruin_Bryllupsfotograf-301.jpg

Efter vielsen gik turen videre til Den gamle Have Frederiksdal, hvor den stod på reception med kageskæring og tilhørende bobler. Stedet ligger i naturskønne omgivelser mellem Bagsværd Sø og Furesøen.

Efter receptionen var det tid til at få taget en serie smukke, romantiske og personlige bryllupsportrætter af brudeparret. Vi havde på forhånd aftalt at bruge Aldershvile Slotsruin som ramme. Stedet har et væld af gode fotografiske muligheder, der udover ruinen rummer grønne arealer, små kanaler og nogle helt fantastiske smukke broer.

 

Om Aldershvile Slotsruin

Aldershvile Slotsruin var et slotslignende landsted ved Bagsværd Sø. Slottet var præget af tidens klassicisme med hvide mure. Det blev opført omkring 1790 af læge Johan Theodor Holm de Holmskiold som netop var blevet adlet. Slottet blev tegnet af arkitekt Joseph Gione. Slottet nedbrændte i 1909 og står nu som Aldershvile Slotsruin. Ruinen blev i 1927 overtaget af Gladsaxe Kommune og i 1974 blev den fredet.

Efter portrætterne var det tid for parret til at mødes med gæsterne igen. Aldershvile Slotspavillon dannede rammen om aftens store bryllupsfest. Ude foran den smukke gamle pavillon kunne vi lave et gruppeportræt af alle gæsterne sammen med brudeparret.

 

Om Aldershvile Slotspavillon

Aldershvile Slotspavillon ligger i den smukke Aldershvile Slotspark med de store plæner, kanaler og broer og danner rammen om Aldershvile Slotsruin. Slotspavillonen blev opført af grosserer Carl Olesen fra København i 1920erne som sin sommerresidens med den smukkeste og bedste udsigt han kunne få. Slotspavillonen og parken, blev efter grossererens død, købt af Gladsaxe Kommune, og i 1928 åbnede restauranten for offentligheden. Stedet er et yndet udflugtsmål for gæster fra nær og fjern, der kommer for at nyde den romantiske Slotspark og stedet omkring Bagsværd Sø. Slotspavillonen har desuden dannet ramme om scener fra Tv-serien Matador.

Alt i alt blev det til en helt fantastisk dejlig dag for brudeparret.

 

Brudepar: Natasja & Lau

Vielseslokalitet: Harreskov Kirke

Receptionslokalitet: Den Gamle Have Frederiksdal

Portrætlokalitet: Aldershvile Slotsruin

Festlokalitet: Aldershvile Slotspavillon

Kristine & Søren - Virum Kirke - Nørrebro - Furesø - Bryllupsfotograf København

Foråret og sommeren har i Danmark vist sig fra sin smukkeste side, med mange dejlige solskinsdage, og har givet landet en sydlandsk feriestemning. Derfor var der også lagt op til den dejligste dag for Kristine og Søren, som denne dag skulle vies i Virum Kirke.

Dagen begyndte hjemme hos parret, hvor bruden var i fuld gang med at gøre sig klar til den store dag, og herefter gik turen videre til kirken. Netop som bruden ankom til kirken, vendte det dejlige vejr sig til regn – og meget af det. Heldigvis er paraplyen opfundet, så bruden kunne komme tørskoet ind i kirken.

Efter vielsen kom der stadig vand oppe fra, så brudepar og gæsterne måtte vente lidt tid i kirken, før end de havde lyst til at begive sig udenfor.

Regnvejr og bryllupsfotografering kan være en udfordring – men ikke en umulighed. Brudeparret som tidligere havde boet på Nørrebro, ønskede at få lavet nogle af deres portrætfotos netop der. Så vi begyndte fotograferingen under Bispeengbuen. Her kunne vi skyde billeder i tørvejr. Stedet giver mulighed for billeder i et mere råt og Urbant miljø, hvilket giver en lækker kontrast til portrætbilleder i naturen. Parrets yndlingscafé, Fata Morgana blev også brugt som lokation og området omkring deres tidligere bopæl på Nørrebro.

Herefter gik turen videre til Hotel Sinatur i Lyngby, hvor aftens bryllupsfest skulle holdes. Her kunne vi skyde de sidste portrætbilleder i naturområdet ved hotellet.

Bagefter blev de ca. 75 bryllupsgæster inviteret på en times sejllads på Furesøen, med bobler og bryllupskage undervejs. Med det dejligste solskinsvejr, er en sejltur på søen helt fantastisk.

 

Brudepar: Kristine & Søren

Kirke: Virum Kirke

Portræt lokation: Bispeengbuen, Nørrebro & Frederiksdal i Kgs. Lyngby

Hotel: Hotel Sinatur, Kgs. Lyngby

Winnie & Nikolaj - Vig Kirke - Bryllupsfotograf Sjælland

Selvom om sommeren er slut, og vi bevæger os fra efterår til vinter, betyder det ikke at man er afskåret fra at holde et romantisk bryllup. Alle årstider har deres charme, og denne tid er bestemt ingen undtagelse. Winnie og Nikolaj havde valgt at sige ja til hinanden på denne dejlige dag i Vig Kirke.

Efter den kirkelige handling, og de efterfølgende lykønskninger og riskast fra alle gæsterne, kunne brudeparret invitere deres gæster til reception. Hjemme i parrets have, som lå lige rundt om hjørnet, var der opstillet telt, så der kunne holdes bryllupsreception. Brudeparret skar kagen for, som traditionen byder det, og så kunne gæsterne ellers nyde dagen med parret.

På denne årstid kan den store udfordring være lyset – eller mangel på samme. Solen går tidligt ned, hvilket kan gøre det til en udfordring at lave bryllupsportrætter. Men samtidig har denne tid af året også sin helt egen charme, og denne dag var ingen undtagelse. Vi valgte en location tæt på parrets hjem i Vig by i Nordvestsjælland. Her var der et dejligt grønt område, og ovenikøbet med lidt vand. Det blev til disse dejlige og romantiske bryllupsportrætter af brudeparret, som de nu vil kunne nyde mange år frem i tiden, og mindes deres store dag.

Efter at vi havde skudt alle portrætbillederne, gik turen videre til Hotel Højby Sø. Her blev der lavet parbilleder af hvert par som var med til festen. Det er et super godt minde at have fra sit bryllup, så man altid kan mindes hvordan sine gæster så ud på dagen. Herefter stod den på bryllupsfest for brudeparret og deres gæster.

  • Brudepar: Winnie & Nikolaj
  • Kirke: Vig Kirke
  • Reception: Privat
  • Bryllupsportrætter: Vig By
  • Fest: Hotel Højby Sø