Andet

Bryllupskagen

Ikke alle vælger at have en bryllupskage til bryllupsfesten, men rigtig mange gør det. Har man indlagt en bryllupsreception til sit bryllup, er der næsten altid en bryllupskage med. Som traditionen foreskriver det, skal brudeparret sammen skære kagen for. Det skaber ofte også sjove og stemningsfyldte billeder, når parret skal give hinanden kage.

Bryllupsfotograf_Bryllupskage-101.jpg

Holder man ikke en reception, kan man vælge at få kagen serveret under aftenen – evt. til kaffen. Som brudepar kan man heldigvis tilrettelægge sin store dag, præcist som selv ønsker det.

Men hvordan skal kagen se ud, og hvilke smagsoplevelser skal der være. Jeg har flere gange set bryllupskager, hvor den har været lavet af en af gæsterne, som med gode evner i bage-kunsten, har kreeret en smuk og lækker kage.

Andre vælger at få kagen leveret fra en konditor, eller måske fra stedet hvor festen holdes.

Desværre er det ikke så nemt at gengive smagsoplevelsen i et billede. Men jeg har valgt at samle en række billeder af bryllupskager, som jeg har fotograferet under nogle af de seneste bryllupper, som jeg har dokumenteret. Billederne kan tjene som inspiration, når i skal vælge hvordan netop jeres bryllupskage skal se ud.

God fornøjelse.

Brudebuketten - Gommens store ansvar...

Som et smykke, fuldender brudebuketten den smukke brud på hendes store dag. Som traditionen foreskriver, er det gommen der skal bestille buketten. For mange brude, er netop brudebuketten en vigtig del af brylluppet. Mange har da bestemt også en klar holdning til hvordan buketten skal se ud, og måske har bruden en yndlingsblomst eller farve der skal være med. Ofte skal farver i buketten også spille sammen med borddekorationerne til bryllupsfesten. Der hviler derfor et stort ansvar på gommens skuldre.

Bryllupsfotograf_Brudebuket-130.jpg

Men for at undgå skuffelser, må gommen kende sin kommende brud godt, også hvad angår forholdet til yndlingsblomsterne. Men også årstiden spiller ind i valget af den rette buket. Der er traditioner i valget af blomster, der er mere sæsonbetonet, som eksempelvis tulipaner og syrener om foråret. Liljekonvaller og kornblomster om sommeren. Georginer og hortensia om efteråret, samt tulipaner og amaryllis om vinteren.

Det kan derfor være en god idé at se en masse billeder af brudebuketter, så man kan få inspiration. Eller man kan tage en snak med blomsterhandleren, der altid kan give gode råd med på vejen.

Når jeg er ude som bryllupsfotograf, er det altid et de vigtige billeder jeg laver – nemlig at dokumentere brudebuketten. Den holder jo af gode grunde ikke så længe. Derfor skal der naturligvis være et billede til evig tid, der viser hvordan buketten så ud på den store dag.

Jeg har i dette blogindlæg samlet en serie billeder af forskellige brudebuketter, som jeg har fotograferet til de seneste bryllupper, som jeg har været så heldig at få lov til at dokumentere.

Billederne kan være inspiration til jeres kommende brudebuket.

God fornøjelse.

Vielsesringe

Vielsesringene er det mest iøjnefaldende symbol på ægteskabet. Men hvordan skal de se ud? Mulighederne er nærmest uendelige. Skal det være guld, sølv eller måske hvidguld, og skal det være med eller uden sten? Designet kan være enkelt, eller de kan have et mere personligt udtryk. Valget og mulighederne er mange, når der skal vælges ringe til den store dag. Nogle brudepar vælger også at få designet deres helt egne personlige ringe. Det er for de fleste ikke ligegyldig hvad man vælger.

Bryllupsfotograf_Vielsesringe-105.jpg

Vielsesringene er et smykke der skal bæres for altid, og de må for mange gerne udtrykke noget personligt, og passe til ens personlige stil – og ikke mindst skal man finde en stil og design begge kan blive glade for. Det er ikke nødvendigvis let, for der jo i virkeligheden rigtig mange valg. Derfor giver mange sig også god tid til at vælge de rigtige ringe.

Som bryllupsfotograf, ser jeg rigtig mange forskellige løsninger, og det er altid en fornøjelse at se hvordan et brudepar har løst opgaven. Når jeg fotografer et brudepar, laver jeg også altid et eller flere nærbilleder af ringene. Det er sjovt at have billeder til evig tid, der viser de smukke vielsesringe helt tæt på.

Jeg vil derfor i dette indlæg, vise en serie billeder af vielsesringe, som nogle af de brudepar hvis bryllup jeg har fået lov til at dokumentere fotografisk, har båret.

Billederne kan tjene som inspiration, når i skal vælge vielsesringe til jeres bryllup.

God fornøjelse.