Tips & Idéer til bryllupsfotograferingen - del 3

For at få det optimale ud af bryllupsfotograferingen har jeg samlet lidt forskellige tips og idéer til at få det bedste ud af samarbejdet med fotografen.

Her følger tredje og sidste indlæg omkring Tips & Idéer:

I sidste del af Tips & Idéer til bryllupsfotograferingen vil jeg fokusere på hvad fotografen som regel laver billeder af under brylluppet.

Hvis i har specielle idéer eller ønsker til billeder som skal laves på jeres store dag, er det en rigtig god idé at aftale det med jeres bryllupsfotograf på forhånd. Skriv eventuelt ned såfremt der er noget helt specifikt der er vigtig for jer at få dokumenteret. Det kunne eksempelvis være et ældre familiemedlem som kun er med i kirken og ikke til den efterfølgende fest.

Nedenstående er en oversigt over hvad en bryllupsfotograf som udgangspunkt altid laver billeder af, så det behøver i ikke særskilt at aftale med jeres bryllupsfotograf.

Før vielsen

Brudekjolen – skoene – buketten – håropsætning – makeup – nipsting – stemningsbilleder.

Kirken

Omgivelserne udenfor – kirken indenfor- gommen der ankommer – gæsternes ankomst – gommen der spændt venter – brudens ankomst – bilen – bruden der føres op af kirkegulvet – stemning/detaljer under vielsen (hvis tilladt) – brudeparret der går ned af kirkegulvet.

Efter vielsen

Brudeparret udenfor kirken – gæsterne der lykønsker brudeparret – den pyntede bil – brudeparret der kører fra kirken.

Portrætter

Brudebuketten – vielsesringene – brudens hår – portrætbilleder af parret – billeder af bruden alene – billeder af gommen alene.

Receptionen

Bryllupskagen – lokaliteterne – gæsterne der mingelere rundt – stemningsbilleder – evt. parbilleder af hver par (hvis aftalt) – evt. et stort gruppebillede (hvis aftalt) – borddækningen.

Festen

Gæsterne ved bordet – brudeparret – talerne – gavebordet – stemnings- og situationsbilleder – brudevalsen gommen der får klippet sokkerne – brudens slør der klippes – gæsterne der danser.

Fik du ikke læst 1. og 2. del af denne serie kan du se dem her: