Maria & Anders - Marvede Kirke - Fjordbakken Skælskør - Bryllupsfotograf Sjælland

Mellem Skælskør og Næstved ligger landsbykirken – Marvede Kirke. Her sagde Anders Ja til sin Maria på en dejlig solskinsdag. De mange glade bryllupsgæster kunne følge det traditionelle vielsesritual i kirken, hvorefter de kunne lykønske det nygifte par med riskast. Udenfor kirken ventede den smukke gamle Ford A, som transporterede parret fra kirken til området ved Kristiansholms Plantage ud til Bisserup Stand.

Ved plantagen og strandområdet lavede vi de smukke og dejlige portrætbilleder. Vandet som baggrund er altid smukt, og inde under træerne var der gode skyggeområder som var perfekte til billederne. Den elegante veteranbil var naturligvis også oplagt at bruge til et par billeder.

Turen gik fra plantagen og videre til Fjordbakken i Skælskør, hvor den først stod på bryllupsreception og derefter bryllupsfest. Først blev der lavet et stort fælles gruppeportræt, og herefter par-billeder af alle gæsterne. Det er en super god idé, og altid et godt minde fra den store dag. Brudeparret fik på traditionelt vis skåret kagen for, hvorefter gæsterne kunne nyde dagen med brudeparret.

 • Brudepar: Maria & Anders
 • Vielse: Marvede Kirke
 • Portrætter: Kristiansholms Plantage
 • Fest: Fjordbakken, Skælskør

Michelle & Charlotte - Johannes Døbers Kirke - Tårnby Selskabslokaler - Frederiksberg Have - Bryllupsfotograf København

I udkanten af Valby ligger Johannes Døbers Kirke. Her havde Michelle & Charlotte valgt at sige ja til hinanden. Kirkerummet er stort og elegant, og danner en smuk ramme om et brudepars store dag. Der har denne sommer ikke været mange sommerdage, men på Michelle & Charlottes store dag, var vejret smukt og dejligt, og det var i det hele taget den perfekte sommerdag.

Det gode sommervejr kunne også ses på Frederiksberg Have. Her havde vi planlagt at skyde bryllupsportrætterne. Brudeparret lod sig fragte fra kirken til Frederiksberg Have i en stor flot og ikke mindst lyserød limousine. En bil der vækker opmærksomhed når den kommer rullende igennem byens gader.

I den smukke gamle have, var der godt fyldt op med sommerglade mennesker, og der var også et par andre brudepar der havde valgt stedet til deres portrætbilleder. Men det er ikke noget problem, da haven er stor og rummer masere af muligheder for at skyde smukke billeder, også uden at få havens øvrige gæster med i billederne. Den smukke have, er derfor også et meget populært valg til dette formål.

Efter at vi havde skudt parrets bryllupsportrætter, gik turen videre til Tårnby Selskabslokaler hvor alle de feststemte gæster ventede. Her stod aften på en dejlig bryllupsfest, der blev afsluttet med et live band der kunne underholde gæsterne og fylde dansegulvet op.

 • Brudepar: Michelle & Charlotte
 • Vielse: Johannes Døbers Kirke
 • Portrætter: Frederiksberg Have
 • Fest: Tårnby Selskabslokaler

Camilla & Mathias - Vester Broby Kirke - Akademihaven Sorø - Bryllupsfotograf Sjælland

Syd for Sorø ligger den lille landsbykirke, Vester Broby Kirke. Her blev Camilla & Mathias viet i et smukt og fantastisk solskinsvejr, som de ikke kunne have ønsket sig meget bedre.

Brudeparret lod sig efter vielsen transportere i en skindende sort Tesla, der lydløst og elegant kunne fragte parret til dagens reception, som blev holdt i brudens forældres have få kilometer fra kirken. Her var der sat telt op i haven, og indgangen til haven var smukt dekoreret med en æresport og rød løber, så brudepar og gæster på elegant vis kunne træde ind i haven.

Efter endt reception, kørte vi en tur til Sorø, nærmere bestemt ind til Akademihaven ved Sorø Akademi. Området ved Sorø Slotskirke og Akademiet er særdeles velegnet til at lave nogle lækre bryllupsportrætter, da bygningerne er super flotte til billederne. Bag Akademiet og ned til Sorø Sø, er der et naturskønt område som rummer et væld af smukke muligheder for perfekte portrætbilleder, så alt i alt en dejlig lokation til formålet.

Efter endt portræt session kunne parret lade sig transportere videre til Sorø Storkro hvor aftens bryllupsfest foregik.

 • Brudepar: Camilla & Mathias
 • Vielse: Vester Broby Kirke
 • Portrætter: Sorø Akademihave