Šejla & Mikael – Dragsholm Slot – Bryllupsfotograf Sjælland – Slotsbryllup

Regnen silede ned på en ellers dejlig sommerdag, alt imens bruden gjorde sig klar i et af de smukke værelser på Dragsholm Slot. Der var ellers gjort klar til vielsen udendørs i den meget smukke slotspark. Men ligesom det var tid til at gæster og gommen skulle gå ud og vente på bruden, ja så klarede det op – en perfekt timing af vejret.

Dragsholm_Slot_Slotsbryllup_Bryllupsfotograf-103.jpg

Ned af den lange trappe, kunne brudens far fører bruden ned i parken til den ventede brudegorm. Det er en både smuk og romantisk både at holde en vielse på, og når vejret så spiller med, så er alt bare perfekt. Alt i mens alle bryllupsgæsterne så med, sagde Šejla & Mikael ja til hinanden.

Efterfølgende stod den på bryllupsreception indendørs på slottet, hvor parret traditionen tro, kunne skære kagen for og smage på boblerne.

Efterfølgende gik brudeparret og jeg en tur i slotsparken. Det blev til en serie af dejlige bryllupsportrætter af brudeparret. Parken en eminent til formålet, og det gamle slot er en flot kulisse til billederne.

Før middagen tog vi alle gæster ud på græsset foran slottet. Her blev der skudt parbilleder af alle gæsterne ved festen. På den måde kan brudeparret altid mindes hvordan deres gæster så ud på dagen. Vi afsluttede naturligvis med kongebilledet – et stort gruppebillede af alle gæsterne stående på trappen ved slottet.

Herefter stod den på en fantastisk bryllupsfest hele aften, hvor gæsterne kunne hylde brudeparret på bedste vis, med smukke rørende og personlige taler. En DJ sørgede for aftenens stemning så der kunne komme godt gang i festen.

Alt i alt en fantastisk dag for Šejla & Mikael.

Brudepar: Šejla & Mikael

Vielse, reception & fest: Dragsholm Slot

Nina & Claus – Hornbæk Kirke – Restaurant Fyrkroen – Bryllupsfotograf Nordsjælland

På en fantastisk dejlig varm og solskinsrig dag havde Nina og Claus valgt at sige ja til hinanden. I Det smukke sommerland i Hornbæk. Vielsen foregik i Hornbæk Kirke, hvor alle bryllupsgæsterne efterfølgende kunne lykønske brudeparret på bedste vis.

Hornbæk_Bryllup_Fotograf_Bryllupsbilleder-203.jpg

Efter vielsen kørte vi en tur ned langs vandet og gjorde stop et par forskellige steder ved Hornbæk Plantage. Her kunne vi skyde brudeparrets smukke bryllupsportrætter, med både blå himmel, sand og vand i billedet. Herefter kørte vi videre til restaurant Fyrkroen i Hornbæk, hvor de sidste bryllupsbilleder blev skudt, inden at jeg overlod parret og alle gæsterne til dem selv og bryllupsfesten.

Brudepar: Nina & Claus

Vielse: Hornbæk Kirke

Bryllupsportrætter: Hornbæk Plantage

Festlokalitet: Restaurant Fyrkroen

Mette & Rasmus - Roskilde Fjord - Kattinge Værk - Bryllupsfotograf Sjælland

En vielse i det fri er gået hen og blevet en trend til bryllupper, og det er ikke uden grund. Det giver nemlig mulighed for selv at bestemme hvordan ceremonien skal foregå. Vind og vejr kan dog sætte nogle begrænsninger, så derfor er det altid en god idé at have en plan B.

136Bryllupsportrætter_Roskilde_Fjord.jpg

Der blev dog ikke brug for nogle plan B, da Mette og Rasmus blev viet ved Roskilde Fjord. Det var nemlig en fantastisk dejlig dansk sommerdag, der viste sig fra sin smukkeste side. Brudeparret havde lejet Kattinge Værk, som er en koloni beliggende i den sydlige del af Roskilde Fjord, direkte ned til fjord og sø. Området er på 8,6 ha., hvoraf en stor del er dækket af skov, men der er også store åbne arealer. Stedet ejes og drives af Københavns Kommune, og kan lejes til private formål såsom bryllup.

Her havde brudeparret booket mig til bryllupsfotograferingen, så vielsen kunne dokumenteres og så de kunne få lavet smukke, romantiske og personlige bryllupsportrætter. Vielsen foregik helt ned til vandet, så vi kunne få den smukke natur og fjord med som baggrund. Efter vielsen fik vi lavet gruppe- og parbilleder af alle gæsterne. Efterfølgende brugte vi det fantastiske naturområde til at lave parrets portrætbilleder. Det resulterede i en dejlig serie af personlige portrætbilleder som brudeparret nu kan nyde sammen langt ud i fremtiden.

Alt i mens vi lavede portrætbillederne, brugte bryllupsgæsterne tiden til udendørs aktiviteter i form af diverse spil. Aftens bryllupsfest foregik indendørs i koloniens flotte lokaler.

Brudepar: Mette & Rasmus

Lokalitet, vielse, portrætter og fest: Kattinge Værk