Kristine & Søren - Virum Kirke - Nørrebro - Furesø - Bryllupsfotograf København

Foråret og sommeren har i Danmark vist sig fra sin smukkeste side, med mange dejlige solskinsdage, og har givet landet en sydlandsk feriestemning. Derfor var der også lagt op til den dejligste dag for Kristine og Søren, som denne dag skulle vies i Virum Kirke.

Dagen begyndte hjemme hos parret, hvor bruden var i fuld gang med at gøre sig klar til den store dag, og herefter gik turen videre til kirken. Netop som bruden ankom til kirken, vendte det dejlige vejr sig til regn – og meget af det. Heldigvis er paraplyen opfundet, så bruden kunne komme tørskoet ind i kirken.

Efter vielsen kom der stadig vand oppe fra, så brudepar og gæsterne måtte vente lidt tid i kirken, før end de havde lyst til at begive sig udenfor.

Regnvejr og bryllupsfotografering kan være en udfordring – men ikke en umulighed. Brudeparret som tidligere havde boet på Nørrebro, ønskede at få lavet nogle af deres portrætfotos netop der. Så vi begyndte fotograferingen under Bispeengbuen. Her kunne vi skyde billeder i tørvejr. Stedet giver mulighed for billeder i et mere råt og Urbant miljø, hvilket giver en lækker kontrast til portrætbilleder i naturen. Parrets yndlingscafé, Fata Morgana blev også brugt som lokation og området omkring deres tidligere bopæl på Nørrebro.

Herefter gik turen videre til Hotel Sinatur i Lyngby, hvor aftens bryllupsfest skulle holdes. Her kunne vi skyde de sidste portrætbilleder i naturområdet ved hotellet.

Bagefter blev de ca. 75 bryllupsgæster inviteret på en times sejllads på Furesøen, med bobler og bryllupskage undervejs. Med det dejligste solskinsvejr, er en sejltur på søen helt fantastisk.

 

Brudepar: Kristine & Søren

Kirke: Virum Kirke

Portræt lokation: Bispeengbuen, Nørrebro & Frederiksdal i Kgs. Lyngby

Hotel: Hotel Sinatur, Kgs. Lyngby

Bryllupsalbum

Et billede fortjener mere end blot at være en fil på harddisken. Et billede er skabt til at glæde, og til at mindes en speciel begivenhed. Det gælder i særdeleshed et bryllupsbillede. Når den store dag er omme, er det trods alt kun brudekjolen, en visen brudebuket og minderne der er tilbage. Jeres bryllupsbilleder er til for at i kan mindes jeres dag.

Mange kræfter og ressourcer lægges i brylluppet, og der investeres tid og ikke mindst mange penge, også i fotograferingen. Derfor bør billederne ikke blot blive gemt væk på computeren, hvor de ikke bliver set. Investere i en løsning, hvor i kan få glæde af jeres billeder ofte, eller måske endda dagligt. Det kan enten være i form af et smukt vægbillede, eller et bryllupsalbum – eller måske ligefrem begge dele.

Albumbilleder.01.jpg

Et album med de vigtigste billeder fra dagen, er en investering man aldrig fortryder. Det er nemlig et produkt der gerne også skulle kunne gå i arv gennem generationer. Det er derfor ikke her der skal gås på kompromis med kvaliteten. Der findes mange hjemmesider hvor man kan designe en bog for få penge, og det kan være en glimrende løsning til feriebillederne. Men jeres bryllupsbilleder fortjener bedre. Et album er anderledes end en almindelig bog. Her trykkes hverken på offset papir, eller på almindeligt fotopapir.

Albumbilleder.02.jpg

Jeg tilbyder alle brudepar jeg laver billeder for, muligheden for at tilkøbe et lækkert kvalitetsprodukt. Her er tale om en Rolls Royce inden for bryllupsalbum. Det kan være svært at beskrive og vise med billeder og ord. Det bør ses ved selvsyn, og jeg fremviser det gerne på vores indledende møde.

Albumbilleder.03.jpg

Albummet består som udgangspunkt af 15 opslag, hvilket er 30 sidder med billeder (flere kan tilkøbes). Antallet af billeder kan variere alt efter det enkelte design. Det bliver håndindbundet i ægte Italiensk læder, og dermed er bryllupsalbummet ligesom de øvrige produkter ægte håndværk hele vejen igennem processen – fra optagelsen til det færdige produkt.

Albumbilleder.04.jpg

Størrelsen er 30 x 30 cm, hvilket giver en god stor og praktisk størrelse til at fremvise billederne. Jeres navne og bryllupsdato bliver indgraveret i coveret. Siderne bliver samlet i den kraftige og solide sorte kerne, det man kalder for ”Flush Mount”. Der medfølger en flot og beskyttende opbevaringsboks.

Albumbilleder.05.jpg

Design Service

Ingen bekymring om designet. Inden albummet går i produktion modtager i en pdf-fil med kopi af designet. Her har i mulighed for at få ændret i albummets indhold og design. Når i er tilfredse og godkender, sættes produktionen i gang – ikke før.

Cover muligheder

Albummet tilbydes i hele 16 forskellige læder farver, så der skulle nok være et som passer perfekt til jeres bryllupstema. Nedenfor ses de 16 forskellige muligheder.

Bryllupsalbum.Covers.png

Online galleri

Hvordan viser man bryllupsbillederne fra den store dag til sine venner og familie. Der er naturligvis flere rigtig gode måder at dele billederne på. Men en af de smukkeste og mere elegante er via et personligt online galleri.

iMac.jpg

Alle kunder hos Fotograf Rasmus Engsvang modtager, ud over et USB-stik med billederne, også adgang til et personlig online galleri. Her ligger alle de færdige billeder fra brylluppet, og med et personligt password bestemmer man selv hvem som skal have adgang.

Alle billederne er inddelt i kategorierne: Forberedelserne, Vielsen, Bryllupsportrætter, Par- og gruppebilleder, Receptionen og Festen. Det gør det nemt og mere overskueligt at finde rundt i de mange billeder. Når der åbnes for de respektive kategorier, toner et væld af smukke billeder frem på skærmen - intet mindre end en fantastisk måde at se og dele sine bryllupsbilleder på.

Send blot link og password til alle dem, som man ønsker at dele billederne med – så enkelt er det.

På den måde får alle jeres nærmeste, samme store glæde af de mange smukke billeder. I kan endda dele billederne på de sociale netværk som Facebook direkte fra galleriet.

iPad mockup1.jpg

Personlig App

Ikke nok med det - men der følger også jeres helt egen og personlige App med som fungerer på smartphone og tablets. App`en indeholder alle jeres portrætbilleder. På den måde har i altid jeres bryllupsportrætterne med på farten - klar til fremvisning til hvem i måtte ønske skal se billederne.